Inmiddels hebben ze dus hun eigen perceeltjes met o.a. Poulsard, Savagnin, Trousseau. Alles is hier super kleinschalig en wijn maken gaat met veel liefde, precisie en veel geduld. De wijnen krijgen soms 2 jaar of langer de tijd voordat ze worden uitgebracht. Sulfiet komt de kelder niet in. Voordeel is ook dat Alexis en Emilie hun huis/cave hebben met uitzicht op hun eigen wijngaard.
Niemand minder dan onze eigen Nederlandse Jura-ster Florien Kleine Snuverink was zo aardig om ons te introduceren bij Bodines. Volgens Florien is Bodines een onontdekte parel in de Jura. Nou dus niet alleen volgens Florien weten we inmiddels. De flessen van Domaine des Bodines gaan de wereld over en staan op de kaart van enkele top restaurants (ook bij Noma, Kopenhagen). Aangezien Domaine des Bodines slechts 3 ha heeft en ze dus erg weinig wijn maken is het knap lastig om deze wijnen te vinden. Maar nu dus ‘gewoon’ te koop bij de Wilde Jongens.
